Browsing by Author "Alvis Bermúdez, Armando"
Now showing 1 - 4 of 4
Results Per Page
Sort Options
- ItemAlternativas para reducir la absorción de grasa durante la fritura por inmersión de los alimentos.(2017) Torres Riffo, José David; Jaimes Morales, José del Carmen; Alvis Bermúdez, Armando
- ItemEffect of deep fat frying on the mass transfer and color changes of arepa con huevo.(2018) Torres Riffo, José David; Alvis Bermúdez, Armando; Gallo-García, Luis Alberto; Acevedo Correa, Diofanor; Castellanos-Galeano, Francisco; Bouchon Aguirre, Pedro Alejandro
- ItemOptimización del proceso de fritura por inmersión de la arepa con huevo utilizando metodología de superficie de respuesta.(2018) Torres Riffo, José David; Alvis Bermúdez, Armando; Gallo-García, Luis; Acevedo Correa, Diofanor; Montero Castillo, Piedad Margarita; Castellanos, Francisco
- ItemOptimization of vacuum frying conditions of eggplant (Solanum melongena L.) slices by response surface methodology.(2017) Torres Riffo, José David; Alvis Bermúdez, Armando; Montero Castillo, Piedad Margarita; Tirado, Diego F.