Registro Sencillo
Registro Completo
Autor | Fuentes Lemus, Eduardo Felipe Silva, E. Leinisch, F. Dorta Pérez, Eva Lorentzen, L. G. Davies, M. J. López Alarcón, Camilo Ignacio |
Título | Alpha- and beta-casein aggregation induced by riboflavin-sensitized photo-oxidation occurs via di-tyrosine cross-links and is oxygen concentration dependent |
Revista | Food Chemistry |
ISSN | 0308-8146 |
Volumen | Vol. 256 |
Página inicio | 119 |
Página final | 128 |
Fecha de publicación | 2018 |
Derechos | acceso restringido |
DOI | 10.1016/j.foodchem.2018.02.090 |
Enlace | |
Id de publicación en WoS | WOS:000428846700017 |
Palabra clave | Caseins Riboflavin Photosensitization Photooxidation Tyrosine Tryptophan Di-tyrosine Di-tryptophan Protein crosslinking |
Temática | Medicina y salud |
Tipo de documento | artículo |