dc.contributor.author |
Cáceres, C. Joaquín |
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dc.contributor.author |
Ojeda Rossi, Federico Patricio |
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dc.date.accessioned |
2017-04-11T14:42:26Z |
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dc.date.available |
2017-04-11T14:42:26Z |
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dc.date.issued |
1994 |
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dc.identifier.issn |
0029-8549 |
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dc.identifier.uri |
https://repositorio.uc.cl/handle/11534/18205 |
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dc.language.iso |
es |
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dc.relation.isformatof |
Oecologia. Vol. 99, no. 0 (1994), p. [118]-123 |
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dc.subject.ddc |
570 |
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dc.subject.other |
Peces - Alimentación y alimentos |
es_ES |
dc.subject.other |
Peces - Fisiología |
es_ES |
dc.subject.other |
Peces - Reproducción |
es_ES |
dc.subject.other |
Herbívoros Alimentos |
es_ES |
dc.title |
Optimal Feeding Strategy of the Temperate Herbivorous Fish Aplodactylus Punctatus: the Effects of Food Availabity on Digestive and Reproductive Patterns |
es_ES |
dc.type |
Artículo |
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dc.revista |
Oecologia |
es_ES |
dc.subject.dewey |
Biología |
es_ES |
sipa.codpersvinculados |
51116 |
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